Nydelige damer bilder damer

nydelige damer bilder damer

Dette var alle bildene jeg fikk inn, det eneste var et jeg måtte droppe 3 bilder på grunn av collagens 5 bilder i bredden, og hvilke dette ble er selvsagt helt tilfeldig. I tillegg var det noen som var altfor små til å kunne brukes på web, men det var ikke mange. Det har vært mye jobb og mange bilder, håper dere like resultatet! Endelig er det gule glasset i alle dørene i huset byttet ut! Det ble så utrolig fint! Altså, jeg vet ikke hvor mange ganger vi har blitt enige om…. Liker intiativet ditt, og ser tankegangen bak.

Hadde det vært en idé å gjøre bildet utilgjengelig for kopiering? Jeg finnes ikke datakyndig, men vet det skal være mulig. Det sitter jo så mange gæerninger der ute, og plutselig dukker disse bildene opp på sider som er miiiilevis fra fotballfrue. Mulig du allerede har tenkt på det, og derfor valgt den løsningen du har.

Skulle gjerne likt å høre tankene dine rundt dette: For et fantastisk collage! Forstår ikke kritikken mange har kommet med i kommentarfeltet over.. PS; Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre men jeg mener å ha lest på bloggen din at du spiser litt Cavalier sjokolade innimellom?

Jeg tenkte å prøve denne ut, men har lest et par plasser at mange får så fryktelig vondt i magen av denne sjokoladen. Har du noen erfaring med dette? Ah elsker deg C! Nydelig innlegg og kjempetøft gjort av alle dere som har sendt inn. Jeg legger med i støvet! Kjempe flott innlegg og initativ, og super modig av alle som sendte inn!

Du er så flink til å bruke «makten» din på riktige måter Caroline! Her er både unge åringer og åringer, med store eller små pupper, og slappe eller stramme rumper. Hvis kvinner med et alvorlig fedmeproblem skulle vært avbildet noe jeg tviler på at kunne skjedd , ville det fremmet noe som er veldig usunt og direkte farlig. Alle kvinner er fantastiske uansett fasong, spør du meg — enten de er på bildet eller ikke!

Fantastisk initiativ og et flott resultat Caroline! Det jeg også liker med dette innlegget, selv om det ikke er poenget, er at det beviser at mange norske jenter er på nivå med både berømte skuespillere, artister og modeller når det kommer til kropp.

Ofte føler jeg at artikler i blader og på nett fremstiller disse kvinnene som gudinner som ligger ti hakk over alle oss dødelige, og at de lever på ekstreme dietter og med ekstreme treningsopplegg for å oppnå drømmekroppen. Dette gjelder selvfølgelig i enkelte tilfeller, men som regel er det ikke sånn at disse skjønnhetsikonene ser så utrolig mye bedre ut enn du og jeg.

Alle kvinnene i collagenet ser fantastiske ut, og mange av dem er, i likhet med Caroline selv, på nivå med verdens desidert flotteste.

Selv både trener jeg og spiser sunt, og får ofte høre at jeg ser fantastisk ut. Litt out of topic, men jeg måtte bare si det. Det var nemlig det jeg satt igjen og tenkte: Fy søren så mange flotte damer det finnes i Norge! Nå er jeg sikkert eneste gutt som kommenterer her utrolig hvordan vi plutselig havner på en nettside når vi hører ordet «bikini»…. Dette var slett intet «normalt» utvalg av norske jenter. Jeg telte fem jenter totalt som hadde litt ekstra materiale å bære på i forhold til normen, og disse fem er ikke engang i nærheten av å være tjukk.

Resten er nesten utelukkende jenter høyt oppe på «perfekthetsskalaen» hva kroppstype angår. Med andre ord; dersom dette skal være en collage av normalen, er det ikke i nærheten av å tjene sin hensikt. Dersom jeg var jente og hadde noen kilo til overs, ville jeg heller vært mer redd for å vise meg frem i bikini etter å ha sett denne collagen enn før. Alt denne collagen beviser, er at jenter med en tynn og fin kropp har meget lav terskel for å sende inn bilde av seg selv i bikini, mens jenter med noen kilo ekstra eller sågar normal kroppsfasong vegrer seg.

Da har dere misforstått begge to: Jeg må dessverre si meg enig med Steven. Noe som for all del ikke er negativt i utgangspunktet, men som virkelig sender feil signal til mange. Da hadde effekten av dette innlegget vært så utrolig mye bedre!

Med det sagt — samtlige av jentene som var avbildet var utrolig vakre — dere kan være superstolte!! Den kan dere se her. Og det sier jo litt når hun har mange tusen lesere hver dag, og bare rundt jenter turte å […].

Noen litt fyldigere enn andre, men likevel helt normale og de fleste slanke. I mine øyne da!: Men sendte ingen større inn, så sendte vel ingen større inn.. Fantastisk tiltak du har satt igang: Her var det mange sunne, flotte kvinnekropper! Jeg heier på at man skal være stolt av kroppen sin uansett form og fasong — og ikke være redd for vise den frem! Hva har BMI å si om du er feit? Veldig lite… Alle disse jentene er jo skikkelig slanke, uansett om de er har en BMI på over Det bil vel sikkert si at du har utrolig masse muskler, for BMI er bare kroppsvekten din, ikke fettet ditt..

Og hvis du har masse muskler, veier du mer som tilsier at MBI-en din er mest sannsynlig høyere! Alle disse jentene var jo klin lik nesten, noen unntak. Caoline, du kunne jo holdt det litt lenger åpent, for det er jo ikke bare og bare å sende inn et bilde av seg selv hvis du er større enn andre, noen vil faktisk tenke gjennom det før de poster det på Norges største blogg… så… men uansett, greit konsept, men litt fail!

Du kan virkelig ikke si at alle disse kvinnene er klin like. Det kan du bare ikke. For det er ikke annet enn løgn. Jeg må si jeg synes dette var et flott tiltak og forsøk. Men de bildene du viser her er bilder av år gamle jenter de fleste av dem med flat mage og smale bein. Jeg fant i alt 3 personer som kanskje var litt store, men de var ikke store som i xxl, ser ihvertfall ikke slik ut på bildene. Jeg hadde gledet meg til dette innlegget for å kunne se at det var flere enn meg som ikke hadde flat mage, men så vises det omtrent kun jenter med flat mage.

Jaja, håper du kan få til en ny collage med mer variert innhold og ikke bare de xxs jentene. Må rose deg likevel Caroline for å du gidder, og for at du ser kvinnekroppen fra flere perspektiv. Selv om du er en fantastisk godt rent kvinne uten noen grunn til å være redd for å vise deg i bikini synes jeg det er flott at du snakker godt om alle de med litt ekstra fett.

Du er ei herlig jente Caroline, stå på! Husk at jeg egentlig ikke skylder på deg for at det er flest bilder av jenter med flat mage. Jeg er fullt klar over at du tok de første 95, det har jeg full forståelse for.

Synes kanskje at alle de som sendte inn bilder av de «Perfekte» kroppene sine burde tenke litt over hvordan det påvirker andre. Så full creds til Caroline! Det er ingen her som er under 18! Og den eldste er over 50, så for henne må det være fantastisk å høre at hun ser såpass ung ut. Det er damer her i strl. Det at du ikke synes det, viser bare at jeg har lykkes med innlegget, for det er nettopp det jeg ville bevise: Da beklager jeg for at jeg fikk feil inntrykk av bildene.

Og det er ikke bare jeg som synes at det er lite variasjon, men det er vel ikke noe feil her i gården så, good work! Jeg er med i denne collagen, og jeg har absolutt ikke flat mage og er misfornøyd med kroppen min, og gjorde dette for å gjøre meg selv litt tøffere, og prøve å bli fornøyd med den kroppen jeg har. Bare fordi folk har flate mager så kan det være andre ting på kroppen som plager en.

Jeg drømmer om den flate magen til bestevenninnen min, mens hun drømmer om å ha mine pupper og lår, fordi hun eier ikke former. Så ikke kom her å kritiser oss, når det her er noe som mest sannsynlig bryter alles egen komfortsone. Stolt av at jeg sendte inn bilde av meg selv, og hvis du faktisk sier at «alle» her har flat mage, så tusen takk, det er første gang i mitt liv at jeg har hørt det.

Takk Caroline, for dette nydelige innlegget. Et kjempe flott initiativ fra deg Caroline! Det forteller vel at de som har sendt inn bilder i hovedsak er unge, tynne og fornøyd med kroppen sin, mens de som er misfornøyd unngår å sende inn. Men dette er jo ikke noe du kan ta på din kappe, jeg synes selve oppfordringen du kom med var flott! Det er kvinner her fra i de fleste størrelser, men det virker ikke som alle ser det.

For en flott samling av bikiniklare jenter — i alle fasonger! Vil bare si tusen takk for at du tok med bildet av meg! Alle kommentarene over både positive og negative om bildene, ga meg den siste boosten jeg trengte for virkelig å elske kroppen min! Det fine med det er at vi alle synes de ser så flotte ut, at vi ikke tenker over det engang!: Flott tiltak, og for dere som ikke finner annet enn det dere tror er xs, ta et bilde av dere selv og sammenlign med disse — så ser dere nok at forskjellene ikke er så store likevel!: Nei, jeg vet det!

Er så lei for det! Det var helt tilfeldig de siste 3 som ikke kom med, jeg samlet alle i en mappe og gikk systematisk nedover til det ikke var plass til flere. Så jeg var en av de 3: Kanskje neste gang ja: D Veldig flott initiativ uansett!!!

Du er flink, Caroline: Stor inspirasjon i hverdagen. Både når det gjelder trening og kosthold: Jeg har ikke noen bikinibilder av meg selv og fikk derfor ikke sendt inn, men hadde jeg hatt liggende hadde jeg vært med! Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende.

Liker ikke alltid kroppen min, men er fornøyd med det jeg har skapt gjennom hard trening. Jeg digger collagen, og syns den representerer det som var meningen: Jeg tar av meg…. Dere er tøffe jenter, og ikke minst vakre! Dere som «klager», er dere klar over at dere er med på å skape kroppspress? Hva mener dere er den riktige kroppsfasongen og -størrelsen? Jeg håper ingen av dere som har sendt inn bildene tar dere nær av sånne kommentarer, for dere skal vite at dere er et forbilde for oss andre på at vi skal være stolte av det vi har å ikke være redd for å vise oss frem.

Bildene hadde nok gitt ett bedre inntrykk hvis de hadde vært i full størrelse, men til og med jeg ser at det er forskjell på disse kroppene. Kan man sende inn enda — hvis du kunne tenkt deg å lagd en til? Synes å lese alle disse dritt-kommentarene blir for dumt… Alle klager over at Caroline kun har lagt med bilder av jenter med fine kropper, men det var jo de som sendte inn bildene.

Kan hende de ikke synes de har fine kropper? Men flott at de får beskreftelse på at de har det da. Uansett — bra tiltak Caroline! Synes du skal gjøre det igjen! Klikk her og se frekke bilder og filmer tatt på utesteder. Se filmer med unge jenter. Moden kvinne blir tatt bakfra Thai dame suger to kåte kompiser Brystfager jente ligger på kne og suger Full jente stripper på en hjemmefest Blondine masturberer i solsteiken Jente i trekantsex på en fylle fest Tre tøser drikker seg drita og stripper Negerjente rir på en grov stake Kåt fylle sex på en strippebar Siri slikker Maikens barberte mus Eldre dame rir på en yngre mann Yngre jenter prøver ut jentesex Fylle sex sklir ut i våt orgie på fest Mariell runker typen og kompisen hans To gutter på fylla prøver homosex Transvestitt blir tatt bakfra i ræven Klassens hore pules hardt på skoledassen.

Brystfager blondine knulles godt Latinamerikank tøs runker en kar Hjemmelaget kuksuger film, deilig Bestemor tatt av mann utendørs Jente med kuk blir tatt i rumpen Brunette stripper på en fyllefest Godt utstyrt neger knuller kona Asiatisk jente med tiss viser pupper En tøs suger en negergutt Ei med flotte former i nettsingstrømpe Blonde jente poserer deilig på sengen Bilder tatt opp skjørtet på dame Lesbiske jenter som slikker analen Deilig husmor suger en kukk Asiatisk bukkake her på deiligst Indisk jente viser si hårete fitte Brunette tenåringsjente flasher pupper.

Fylle sex bilder tatt på utesteder Gratis fylle bilder med tre venninner Dverg jente på bare 1. Spreke modne kvinner som skriker etter pikk, se dem i både hardporno bilder og filmer. Mer gratis pornografi, kun nordiske nettsteder med kvalitets porno. Nakenprat Gratis bilder med norske jenter og gutter. Hjemme knull Gratis filmer og bilder med privat sex Sprutsugen Kolla gratis på grymma porrfilmer från dom allra bästa produktionerna Hjemme Sex Spillbare sexfilmer med norske jenter.

Kåte damer over 40 venter på deg! Gratis erotik Se gratis erotik här hos oss, allt gratis, både bilder och filmer med gratis erotik. Fylle sex bilder, klikk for å se bildene i stor versjon , oppdateres ofte. Andre gode nettsteder verdt å besøke: Fittknull Nordiske Gallerier Gratis bilder og filmer med kåte nordiske jenter Villig vagina Vagina bilder med kåte og villige jenter Gratis gallerier Gratis gallerier med kåte jenter Liveknulla Linda Linda och hennes fjortisvänner visar allt.

Her er Videoprofiler og Webcam. Catgirls Vi erbjuder riktiga livesamtal med kaxiga kåtslynor! Ring och spruta ner oss med din hårt bultande kuk! Jaaa knulla mig i alla hååålen Erotikk Gratis bilder og erotiske nyheter fra erotikk Norge Norges topp Amatör heminspelade sex filmer, amatör par, voyeur, mardigras, Svenska amatörer!

Sextelefon hvor du kan prat om hva du vil, jentene er med pa alt Gratis Svensk Hora Nakna Svenska Tjejer Hård Svensk Amatörporr Gruppsex Med Svenska Flickor Kikki älskar att suga kuk Super kåta Johanna Svensk Kåt Amatörtjej Danske amatør piger Våre venner - Linker til massevis av gratis porno bilder og filmer. Fulle jenter - Nakenprat - Hjemme knull - 47 Sprutsugen - 26 Hjemme Sex - 25 Fine jenter - 25 Gamle damer - 21 Voksne damer - 20 Gratis erotik - 15 Fitte - 15 Otrogna Mammor - 12 Nakna Svenska Tjejer - 9 Fittknull - 6 Nordiske Gallerier - 6 Villig vagina - 5.

Pornofilmer - 5 Liveknull - 5 Gratis gallerier - 5 Liveknulla Linda - 3

.. Nydelige damer bilder damer

Deilige pupper free dating

En vídeos de lesvianas jovenes follando porno madre videos pornos de putas videos porno gratis viejaspeludas porno gratis tetona natural tias en español gratis de chicas tetonas españolas fontanero porno español sonia baby porno largos gratis morenas videos hentai folla a su madre video porno gratis los mejores tetas grande trios bisexuales mujer cachonda art porn interracial madura sexo porno gratis comics porno clasic desvirgacion anal videos porno maduros abuelas lesbianas asiaticas lesbianas videos pirnos porno porno tarzan xxx videos porno lesbianas videos porno videos x mujeres muy porno cratis cumloder español xxx videos porno casting porno italianas porno español xxx videos porno real tias buenas desnudas porno con amigos videos porno hd cumlauder videos porno mamadas rubias 19 rubias tetonas mujeres haciendo pajas gratis de trios hd porn travestis sado videoporno mujeres maduras españolas petadas hd videos gangbang videos de sexo con lesbianas porno gratis películas porno pornstars hd vidio porno completos porno maduras videos anal videos bareback mejores páginas porno casting porno de sexo entre lesvianas porn porn videos porno lesbianas maduras pajas españolas free videos pornos gratis follar abuelas gratis parejas amateur viejos porno.

con enanas peliculas porno gey gratis tetonas follando viejas haciendo pajas fetichismo pies videos de travestis ferrol videos pormo porno maduritas novelas porno mamadas gratis fotos de masajes sexo negro follando negra se folla en castellano videos porno follando gratis videos latinos animacion porno sensuales viejas folladas por el amor vidios de sexo negras despedida soltera porno bisex buscar porno gratis videos caseros de chicas putas porno fuerte xxx vidios eroticos pelis porno españoles panties porn porno en castellano culonas maduras porns porno españoles ancianas sexo anal videos x chicas porno arabes xxx follar madres xxx videos zorras dunia montenegro tetonas gratis en español porno porno negros chicos desnudos porno tarzan xxx videos xxgratis vidios de parejas vaginas peludas maricones follando lista actrices porno videos gratis folla en la playa porno pollas negras anal maduras porno chatroulette muyputas teen porn porno de porno de bdsm porno con el mejor porno anal hd latinas anal brutal anal porno tran sexo con joven nenas calientes vídeos eróticos tetas enormes follando videos español anal alexis texas follando por torbe jenna jamenson videos porno pajas españolas videos porno lesbianas porno xxxl videos hombres maduros follando videos eroticos putas maduras porno de parejas amateur porno grati porno playa video porno manga follar con maduras nacho vidal gonzo porno de viejas españolas sexo masajes porno de sexso peliculas porno tube ver videos xxx pies videos pornograficos gratuitos negras follando culonas y culonas descargar videos gratis gang bang porno libre puta xxx en accion pelicula porno tetazas bidios porno gratis xxx gratis videos de camara oculta xxx chicos fetiche de lesvianas desnudas porno sexo maduras tias buenas masturbandose follando tetonas tori black porn chicas desnudad xxx porno xxx muyzorrras putas porno amateur pelirrojas rubias desnudas buscar videos porno gratis culos de travestis sexo tube virgen xxx p video porno gratuitos mujeres lesvianas cosplay babes porno gratuitos alexia texas anal videos hd porn xvideos hd corridas de putas masaje erótico porno español amater porno maduras videos maduras pajeandose maduras putitas jovenes masajes videos porno bisex videos x maduras coños peludos videos eroticos videos hd tetas despedida sexo video porno checas porno trans videos de maduras sexo por el coño morenas xxx conchas peludas embarazadas porno lesbiana mujeres follando videos universitarias calientes poeno gratis garganta profunda porno duro videos pornos de maduras 18 porno madurita hombres desnudos el fontanero xxx orgias maduras eroticas videos porno gratis beso negro follando masage peliculas porno cratis parejas haciendo el coño sexo maduro porno.

con viejos tias follando gratis mujeres sado gratis sexo en español porno bareback mui zorras lesbianas putas muy guarras modelos porno películas porno pelirojas pollas monstruosas pajas de negros porno coños peludos videos pov hd nacho vidal en español porno madre hija porno gat porno strapon porn porno.

Synes du skal gjøre det igjen! Legg i dine bokmerker Gratis sex forum Har du besøkt norges største sex forum? Det betyr ikke av den grunn at jeg er fornøyd med kroppen min. Fylla har skylda sier disse frekke tøsene, allt er gratis! Liveknull - 5 Synes det er kjempe tøfft av de som har sendt inn bilder!! Alle kvinnene i collagenet ser fantastiske ut, og mange av dem er, i likhet med Caroline selv, på nivå med verdens desidert flotteste.

Escortlane telefon sex norge

: Nydelige damer bilder damer

Nydelige damer bilder damer 437
Prostituert oslo pris vip escort romania Masaz sex cupido dating site
Nydelige damer bilder damer Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende. Webcamsnusk - 0 Vi gir deg masse gratis bilder av frekke fylle sex bilderse gutter og jenter på fylle fester. Fitte - 15 Her ser du godt modne damer som suger grove kuker, mens dem ynker seg. Jeg blir rett og slett veldig stolt av norske kvinner, jeg vet at skandinaviske jenter er kjent som verdens peneste, og her er bildebeviset.
VAFFELJAKKE DAME AFGHAN SEX Blant disse er kvinner som har funnet igjen treningsgleden og som fortsatt jobber med å finne livsstilen som escort snapchat eksotisk massasje dem, her er kvinner som har slitt med spiseforstyrrelser, men som har kommet seg tilbake igjen, her er kvinner som aldri før ha vist seg i bikini, kvinner som har opplevd store endringer på kroppen etter fødsler, men som likevel elsker kroppen sin, og kvinner som bare ville dele seg selv med andre. Fylla har skylda sier disse frekke tøsene, nydelige damer bilder damer, allt er gratis! Nina 6 år siden. Dette var slett intet «normalt» utvalg av norske jenter. Gruppsex Med Svenska Flickor. Nettopp — og noen liker svensker, noen liker norsker og noen liker hverken svensk eller norsk, men noen langt andre nasjonaliteter: Her er det jo litt av alt!
Erotisk massasje bergen thai massasje med happy ending oslo Stockholm escort ts erotic massage latvia